Trajectòria Professional

Creativitat, passió i un sentit crític de la perfecció ens motiva per seguir creixent.

A Artística Studios comptem amb una llarga trajectòria en el sector de la comunicació gràfica, Internet i en totes aquelles àrees on el disseny i el màrqueting són aplicables.

Fundada el 2006 i amb seu a Barcelona, Artística Studios és un Estudi de disseny gràfic i Agència de màrqueting digital que s’especialitza en serveis de consultoria i desenvolupament de marca per a empreses.

La nostra missió és crear un valor extraordinari per als nostres clients, connectant l’estratègia comercial i l’execució creativa.

Amb una visió de creixement impulsada per la creativitat ens hem guanyat una reputació, projecte a projecte, per produir un disseny eficaç.

Trajectòria Professional

Evolució de l'Agència

Com a conseqüència de l’evolució del mercat hem combinat la disciplina de Disseny Gràfic amb el Màrqueting Digital per oferir solucions de comunicació 360º.

Amb això cobrim totes les necessitats de difusió que qualsevol PIME pugui necessitar, amb estratègies personalitzades, inversions assequibles i resultats mesurables.

Aquestes PIMEs han estat confiant durant dècades en els estudis de Disseny Gràfic per sol·licitar treballs de comunicació que consistien en obtenir un art final utilitzant el talent artístic de les persones que contractaven.

Però en els darrers anys les coses han canviat amb l’evolució d’Internet i el disseny gràfic s’ha convertit en una disciplina clarament tècnica.

No només cal tenir cura de la marca sinó també comprendre com interactuarà amb l’entorn online, i el resultat d’aquesta situació genera una confusió total per a les empreses ja que no saben a qui acudir a la recerca d’ajuda:

Com a solució a aquest problema hi ha un important augment d’agències de Màrqueting Digital, com el cas de Artística Studios, que combinen les dues disciplines perquè les PIMEs obtinguin el talent creatiu i el coneixement tècnic dins d’un mateix servei.

Valors de marca

Ens definim com a artesans amb pensament digital i som especialistes en assessorar petites i mitjanes empreses.

Carrera Professional

Creem l’entorn adequat per desenvolupar el seu projecte i oferir-li el millor servei, amb el desig d’enriquir i millorar la vida dels nostres clients, empleats i proveïdors a través d’interaccions enèrgiques, entusiastes i genuïnes.

Amb aquests valors busquem inspirar i inspirar-nos mitjançant la tasca de cada dia. Busquem la il·luminació escoltant i aprenent sobre els nostres clients, les seves necessitats i les seves metes, i després apliquem la creativitat per resoldre els reptes i aconseguir els resultats desitjats.

Hem treballat amb clients d’una àmplia gamma de sectors i, com el món es fa cada vegada més petit gràcies a les noves tecnologies, també aprofitem tots els recursos que ens ofereix la xarxa per oferir els nostres consells a distància.

Digui’ns de què es tracta el seu projecte i l’ajudarem a descobrir com treure el màxim profit al seu negoci.

Clients que han confiat en la nostra tasca

Al llarg de molts anys, i a través del nostre enfocament participatiu, hem prestat serveis a organitzacions molt petites i molt grans, col·laborant activament en el procés i desenvolupament dels seus projectes de comunicació.

Necessita millorar la seva comunicació corporativa?

Contacti amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-li.

Scroll to Top
Scroll to Top