Artística Studios.
Estudi de disseny i màrqueting

Artística. Creativa. Flexible. Intuïtiva. Brillant.

Una boutique de comunicació digital on convertim les bones idees en grans projectes.

A Artística Studios oferim serveis creatius de disseny gràfic corporatiu, desenvolupament de pàgines web i estratègies de màrqueting digital amb l’objectiu de facilitar serveis professionals de qualitat per a la petita i mitjana empresa.

Ajudem a marques amb mentalitat digital i fem el més important: que els clients interactuïn amb el seu negoci de manera que la relació sigui beneficiosa per a ambdues parts.

Pensem que les petites coses són les que marquen la diferència. Aquells petits detalls que donem per segurs però sense ells hi ha un enorme abisme.

Ens agrada la nostra feina i realment estimem el que fem perquè la millor recompensa per a nosaltres és contemplar l’èxit dels nostres clients.

Artística Studios

Els beneficis de treballar amb Artística Studios

L’única forma de comprendre als nostres clients és escoltar i aprendre de les seves necessitats i metes.

Només d’aquesta manera s’aconsegueix aplicar una creativitat efectiva per resoldre els reptes de comunicació i aconseguir els resultats desitjats.

La nostra agència té capacitat per cobrir una àmplia gamma de disciplines en comunicació digital, des del disseny i el desenvolupament de la seva marca fins a la gestió d’una complexa estratègia de màrqueting.

Som especialistes en afinar les seves idees i desafiaments, per després crear solucions amb una planificació estratègica sòlida, una adreça creativa enfocada als seus objectius i un servei al client compromès.

Logo Projecte Arboliza

Compromís amb el Medi Ambient

A Artística Studios tenim consciència social i estem especialment sensibilitzats amb la sostenibilitat del Medi Ambient, per això fem servir pràctiques ecològiques i reciclem els nostres materials.

Entenem que sempre hi ha alguna cosa a fer i per això aportem el nostre granet de sorra al projecte Arboliza per a la reforestació dels boscos nacionals.

Logo Google 100% Sostenibilitat

Hosting verd

El nostre centre de dades és respectuós amb el medi ambient. A l'ésser operat per Google compensa el 100% de l'energia consumida per la seva activitat comprant energia renovable per la mateixa quantitat consumida.

Google es compromet severament a assolir la neutralitat de carboni, i ha estat líder en eficiència energètica al reduir substancialment les emissions, proporcionant una major eficàcia en el servei i emmagatzematge de dades, i una política competent en la gestió de residus.

Logo PEFC

Impressió eco-responsable

El PEFC™ certifica que la matèria primera utilitzada pels nostres proveïdors d'impremta procedeix de boscos gestionats de manera sostenible, amb beneficis socials i econòmicament viables.

Amb això garanteixen que:

  • Les fustes utilitzades no estan involucrades en la desforestació.
  • Els productes són controlats i localitzats, garantint la màxima fiabilitat.
  • Les normes ecològiques al costat dels drets econòmics i socials són respectats.

Necessita millorar la seva comunicació corporativa?

Contacti amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-li.

Scroll to Top
Scroll to Top