Publicitat en Xarxes socials «SMA»

Sabia que les plataformes socials són quelcom més que un lloc on interactuar amb els seus consumidors?

Les campanyes de publicitat en xarxes socials brinden avantatges úniques en comparació amb les opcions tradicionals de pagament per clic (PPC) a Google.

El SMA obrirà camins per expandir la seva audiència d’una manera completament nova ja que li permeten dirigir-se a l’usuari i no als termes de cerca empleats.

Publicitat a Xarxes Socials

Les persones confien cada vegada més en les xarxes socials per prendre decisions de compra i les empreses les utilitzen per donar a conèixer les seves marques i proporcionar als clients un mecanisme de comunicació addicional.

Si no ha creat i integrat els seus perfils socials per construir una presència digital, la seva marca s’està quedant enrere en la cursa.

Amb Artística Studios arribarà al seu públic a l’instant i podrà mesurar l’abast del missatge amb les seves campanyes publicitàries.

Guanyi control. Obtingui conversions. Una campanya de publicitat en xarxes socials obrirà una nova finestra per arribar a la seva audiència i li oferirà més control per difondre un missatge dissenyat per inspirar l’acció.

Com la Publicitat en Xarxes Socials farà ampliar la seva comunitat online

Els perfils en xarxes socials són una forma increïble d’augmentar els múltiples canals de contacte, i les solucions publicitàries que ofereixen facilitaran la construcció d’una comunitat al voltant de la seva marca, ja sigui B2B o B2C.

Publicitat a Plataformes Socials

Si bé pot ser lent generar seguidors de manera orgànica, tenim experiència en la construcció de comunitats digitals a través d’una combinació de publicitat i generació de contingut.

Pensi que un enfocament de contingut únic per a totes les plataformes no produirà resultats exitosos en el panorama social actual.

A causa que els usuaris interactuen amb cada xarxa social de manera diferent, dissenyarem creativitats que s’alineen amb el rol de cada plataforma, redactant el missatge òptim i seleccionant el millor format d’anunci, ja sigui una foto, vídeo, carrusel, història, enllaç o anunci de llenç.

A més, amb Artística Studios, també podrà disposar del poder de l’analítica a les xarxes socials.

El nostre equip de publicitat en social media se centra en el rendiment dels anuncis, modificant i ajustant les campanyes en funció de les dades recopilades i proporcionant informes detallats perquè pugui comprendre exactament l’efectivitat de les seves campanyes publicitàries en cadascuna de les xarxes socials.

Els nostres treballs en disseny de Publicitat per a Xarxes Socials

Faci un cop d’ull al nostre portfoli creatiu per veure com ajudem a millorar la imatge dels nostres clients amb un disseny professional.

Com desenvolupem les seves Campanyes publicitàries en Xarxes socials

El nostre primer pas per desenvolupar una estratègia de publicitat en xarxes socials és comprendre a qui es dirigeix la seva marca, els objectius comercials i les plataformes que s’han d’utilitzar.

Aquesta informació l’obtenim a través de les analítiques de cada plataforma al costat d’eines de tercers que revisen el contingut i el rendiment de la competència.

Usant aquestes diverses fonts de dades desenvolupem un perfil sòlid de la personalitat de l’audiència que ens permet comprendre quins missatges enviar, quan i on, i ens ofereix un complet espectre d’opcions que li permetrà dirigir-se a àrees geogràfiques específiques, rangs d’edat, grups de gènere, persones amb un interès particular i molt més.

Publicitat a Social Media

Un cop activa la campanya, implementem la nostra estratègia de prova optimitzant el rendiment en temps real i distribuint el pressupost entre anuncis i plataformes a mesura que veiem que els missatges clau funcionen bé i arriben als indicadors predefinits en els objectius comercials.

Les nostres proves cobreixen el rendiment per plataforma, audiència, tipus d’anunci, dispositiu i trams, el que no només ens brinda una imatge sòlida de l’evolució de la campanya, sinó també d’allò més important: una total transparència de la despesa.

Publicitat SMA

En definitiva, la publicitat a les xarxes socials li permet augmentar les conversions, guanyar seguidors, promoure l’awareness, augmentar el compromís i dirigir el trànsit al seu lloc web immediatament.

El nostre equip de publicitat en xarxes socials està capacitat per a dissenyar, crear i executar campanyes publicitàries en una gran varietat de plataformes i, amb aquest objectiu, apliquem les millors pràctiques publicitàries requerides en les principals xarxes socials per generar resultats òptims als nostres clients.

Plataformes que recomanem:
Icones Social Media Ads

Necessita que la seva campanya publicitària vagi més enllà de la publicació d'anuncis?

Contacti amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-li.

Serveis relacionats al Màrqueting en Xarxes Socials

SMO Featured

Optimització SMO

Conegui quines xarxes socials freqüenten els seus clients.

Continuar
Màrqueting Contingut Featured

Contingut SEO

Aprofiti el màrqueting de continguts per a ampliar el seu abast.

Continuar
Branding Featured

Branding

Aconsegueixi transmetre amb la seva marca els valors del seu negoci.

Continuar
Desplaça cap amunt
Scroll to Top