Campanyes PPC a Google Ads

A qui no li agradaria col·locar els seus productes a les primeres posicions de Google?

Google Ads és la forma més ràpida de generar trànsit de qualitat i garantir la presència online de la seva empresa.

Les campanyes PPC a Google Ads es basen en un sistema d’ofertes que generen un cost per cada clic obtingut en cadascun dels anuncis, el que permet als propietaris del negoci controlar quant estan disposats a pagar pel trànsit d’unes paraules clau específiques.

La facilitat de participar en aquest mercat, al costat de la transparència en el mesurament del trànsit, són els factors més importants que impulsen a les empreses cap a aquest canal de màrqueting que, sens dubte, ajudarà al seu negoci a dominar les cerques ja que és la forma més ràpida de posicionar la seva empresa a les pàgines de resultats.

Campanyes PCC a Google Ads

Com la publicitat a Google farà que obtingui un ROI immediat

Ja sabrà que la gestió de campanyes PPC no és una tasca fàcil i per vendre el producte adequat al públic adequat ha d’enfocar els anuncis a les paraules adequades.

L’elecció de paraules clau no només és un art, és també una ciència, i hi ha certes keywords que augmentaran les seves perspectives de venda i altres que li allunyaran del seu públic.

Una de les formes més eficaces d’augmentar el rendiment de la inversió és tenir un estudi precís de les paraules clau adequades per a cadascuna de les seves campanyes publicitàries.

El pressupost en Màrqueting digital és massa valuós per malbaratar-ho i per això farem una anàlisi de paraules clau on plasmarem el potencial de la publicitat PPC per al seu negoci.

Vol que el seu negoci aparegui a les primeres posicions de Google?

Contacti amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-li.

Com desenvolupem les seves Campanyes PPC a Google Ads

A Artística Studios som Agents Certificats de Google i la nostra llarga experiència ens permet oferir consells sobre com rendibilitzar les seves campanyes PPC.

Aprofitem les estadístiques per millorar la seva conversió i comprovar l’eficàcia en aquests canals de comercialització.

Oferim informes d’anàlisis setmanals i mensuals detallats, fàcils d’entendre i que s’adapten a les seves necessitats, de manera que vostè podrà veure fàcilment l’evolució de la despesa i el rendiment de les campanyes.

Estem sempre disposats a donar consells i informar sobre com prendre avantatge de les últimes novetats en el món del màrqueting digital, i per a això li obsequiem amb un cupó de 80€ per a la seva primera campanya a Google Ads.

Icones Google Search Ads
Sol·liciti ara mateix, i sense compromís, el seu cupó de 80€ per a la seva primera campanya a Google Ads.

Serveis relacionats al Màrqueting en Cercadors

Auditoría SEO Featured

Auditoría SEO

Haga que su sitio web se mantenga en plena forma.

Continuar
Banners Featured

Banners Display

Refleje las virtudes de su oferta con campañas de anuncios visuales.

Continuar
Shopping Featured

Google Shopping

Dispare el ROI de su eCommerce con una campaña de Google Shopping.

Continuar
Analítica Web Featured

Analítica web

Entienda a sus clientes como nunca antes lo había hecho.

Continuar
Scroll to Top
Scroll to Top