Disseny de Banners Display

¿Les seves campanyes d'anuncis textuals no reflecteixen les virtuts de la seva oferta?

La publicitat gràfica en xarxes socials i plataformes online és una forma rendible d’aconseguir grans resultats, encara que buscar una gran recompensa pot comportar un gran risc.

Amb la gran quantitat d’opcions d’orientació, ubicació i oferta disponibles, les eleccions incorrectes poden generar centenars d’euros malgastats en qüestió de dies o fins i tot hores.

Els clients necessiten una mitjana de 7-9 clics per convertir-se en una venda. És per això que totes les campanyes haurien d’utilitzar el remàrqueting amb un disseny de banners display persuasiu que els permeti recuperar visitants anteriors que no van realitzar una conversió la primera vegada.

Disseny de Banners Display

D’altra banda, per als clients que ja coneixen la seva empresa i estan familiaritzats amb la seva oferta, el remàrqueting genera confiança i manté la seva marca fresca en la ment del seu públic.

Per fer de la publicitat display un canal rendible per al seu negoci, necessita el soci adequat que enfoqui els seus resultats a obtenir un ROI real.

L’equip d’Artística Studios pot ajudar a portar la seva campanya de publicitat digital a l’èxit, i des de la creació d’anuncis fins a l’optimització de l’orientació i l’avaluació d’anàlisi, hem gestionat campanyes publicitàries grans i petites obtenint resultats rendibles a la xarxa de Display de Google Ads.

Com una campanya Display farà que augmenti significativament el seu CTR

Una campanya de banners display optimitzada és un efectiu embut de vendes que augmentarà l’abast de la seva marca.

Creació Banners Display

Hi ha diferents mides estàndards de banners que, col·locats en pàgines webs relacionades a la seva indústria, podran captar i estimular l’interès del seu target i li serviran com un enllaç directe a la pàgina principal o servei desitjat.

Serà una excel·lent manera d’incrementar el rendiment del seu lloc web al brindar una òptima experiència tant als nous usuaris com als seus visitants recurrents.

El disseny de banners display emprat en els principals portals d’Internet són animats i té la seva raó: un banner dinàmic i ben dissenyat sempre pot atraure més clics que una imatge que es mostra immòbil.

Per això, i per aconseguir una major conversió de les seves campanyes, desenvolupem banners animats amb missatges molt visuals i interactius que capten l’atenció de l’espectador.

Els nostres experts poden dissenyar banners estàtics en formats tan populars com JPG, però som especialistes en la creació de banners animats amb l’última tecnologia i transicions GIF d’alta qualitat, amb logotips en moviment i dissenys vectorials que alleugereixen l’arxiu.

Els nostres treballs en disseny de Banners Display

Faci un cop d’ull al nostre portfoli creatiu per veure com ajudem a millorar la imatge dels nostres clients amb un disseny professional.

Com desenvolupem les seves Campanyes de Banners Display

Perquè una campanya de publicitat gràfica sigui eficaç, necessita saber exactament a qui està tractant de convertir en funció de les seves dades demogràfiques, el comportaments i els llocs que visiten.

A Artística Studios desglossem i analitzem la seva audiència objectiu abans de dissenyar els anuncis, i determinem la millor combinació de paraules clau i ubicacions a la xarxa a través de la qual mostrar-los.

Quan el campanya publicitària de la Xarxa de Display està en funcionament, monitoritzem els resultats per detectar les àrees de millora i les optimitzem en conseqüència, implementem codis de seguiment en cadascun dels seus anuncis gràfics i configurem la integració amb els seus sistemes de CRM de vendes per a la correcta atribució de clients potencials.

No es pot crear un disseny de banners Display exitós sense un pla prèviament elaborat.

Amb la nostra ajuda desenvoluparà una estratègia integral per a la seva campanya basada en els objectius comercials, i després de determinar les millors xarxes de visualització i editors que l’ajudaran a arribar al seu públic objectiu, configurem el compte i elaborem la campanya de publicitat gràfica òptima per conduir el seu negoci cap a l’èxit.

Icones Google Display
Eines que recomanem:

Li agradaria augmentar la visibilitat i rellevància entre el seu públic objectiu?

Contacti amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-li.

Serveis relacionats al Màrqueting en Cercadors

Auditoría SEO Featured

Auditoría SEO

Haga que su sitio web se mantenga en plena forma.

Continuar
Campañas PPC Featured

Campañas PPC

Coloque sus productos en las primeras posiciones de Google.

Continuar
Shopping Featured

Google Shopping

Dispare el ROI de su eCommerce con una campaña de Google Shopping.

Continuar
Analítica Web Featured

Analítica web

Entienda a sus clientes como nunca antes lo había hecho.

Continuar
Scroll to Top
Scroll to Top