Disseny de Landing Pages

Sabia que dirigir el seu trànsit de pagament a una pàgina d'inici pot tenir un impacte negatiu per al seu ROI?

Les pàgines d’inici estan plenes de tot tipus d’informació, el que significa que els usuaris es distreuen amb més facilitat.

En canvi, una landing page ben dissenyada posarà el focus en el missatge i en una acció clara, el que provocarà un augment de conversions en les seves campanyes publicitàries.

Cada landing page tindrà un objectiu específic i això vol dir que no ha de contenir cap informació irrellevant que pugui causar una dispersió en l’atenció, ja que això farà que els usuaris abandonin el focus.

Disseny de Landing Page

Donar als visitants del seu lloc web el que volen equival a facilitar-los la vida, i és per això que ha de saber dirigir-los a una pàgina de destinació que estigui dissenyada per satisfer la seva necessitat en la direcció que desitgin.

Les landing pages, sovint, es consideren les pàgines més importants d’un lloc web, i hi ha molts tipus diferents de pàgines de destinació per a la captació de clients potencials.

A Artística Studios entenem que un bon disseny pot incrementar l’efectivitat d’una estratègia.

És per això que seguim mètodes específics i les millors pràctiques per crear una pàgina de destinació que compleixi amb els objectius del seu propòsit comercial.

Com una Landing Page farà millorar el rendiment de la seva estratègia

Quan els usuaris visiten la seva landing page, el més probable és que hagin arribat allà perquè ja estiguin interessats en el que vostè ha de dir-los o oferir-los.

Disseny de Pàgines de Destinació

Això es deu al fet que, el més probable, hagin fet clic des d’un anunci PPC o des d’un correu electrònic que hagin rebut. En qualsevol cas, quan arribin, ha d’aconseguir captar el seu interès i retenir-los-hi perquè senten la necessitat de saber més.

Una de les principals avantatges de les landing pages és que estan intel·ligentment dissenyades per aconseguir un objectiu específic i tot dins de l’espai d’una sola pàgina.

Són una alternativa fàcil i assequible als llocs web completament apilats i, quan es combinen amb una de les nostres estratègies publicitàries, són màquines imparables i la forma més ràpida i efectiva d’aconseguir el seu objectiu final.

En definitiva, es tracta de crear un mecanisme de generació de leads qualificats que es tradueixin en conversions.

Ja sigui des d’obtenir registres de clients, presentar una oferta per temps limitat o descarregar un obsequi, a Artística Studios ens assegurem de crear missatges que estiguin enfocats al seu target per donar-li un propòsit al disseny de landing page que sigui compatible amb la seva crida a l’acció.

Podem provocar als seus visitants a que responguin al seu missatge i ens assegurem que obtingui resultats.

Els nostres treballs en disseny de Landing Pages

Faci un cop d’ull al nostre portfoli creatiu per veure com ajudem a millorar la imatge dels nostres clients amb un disseny professional.

Com desenvolupem les seves Landing pages

Les nostres pàgines de destinació estan dissenyades per tenir un aspecte professional, reflectir les seves pautes de marca i informar als usuaris sobre serveis o productes rellevants per a les seves necessitats.

Però el més important és que el nostre disseny de landing pages està pensat per generar ingressos i desenvolupar el seu negoci.

Les pàgines de destinació no són creades necessàriament per impressionar, però han d’estar dissenyades d’una manera que transmeti el seu contingut de forma efectiva.

Inicialment identifiquem el to correcte pel seu missatge amb l’objectiu de crear una redacció clara, concisa, i també persuasiva.

El nostre equip de dissenyadors desenvolupa landing pages des de l’experiència per crear pàgines que influeixin en les audiències i que provoquin la interacció amb el seu negoci.

A l’identificar els seus segments de clients i capturar les dades necessàries, podem combinar les nostres habilitats amb el seu coneixement per produir una landing page neta i llesta per a la conversió.

Tecnologies que recomanem:

Li agradaria potenciar la seva publicitat online i convertir els clics en vendes?

Contacti amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-li.

Serveis relacionats al Disseny de Landing Pages

Campañas PPC Featured

Campañas PPC

Coloque sus productos en las primeras posiciones de Google.

Continuar
SMA Featured

Publicidad SMA

Interactúe con sus consumidores mediante plataformas sociales.

Continuar
eMailing Featured

eMail marketing

Aproveche al máximo las oportunidades que le ofrece el email marketing.

Continuar
Scroll to Top
Scroll to Top