Disseny i Gestió d'eMail Marketing

Està aprofitant al màxim les oportunitats que li ofereix l'email màrqueting?

De tots els canals de màrqueting digital disponibles, el correu electrònic proporciona el màxim retorn d’inversió.

És una de les formes més eficients de connectar amb el seu públic objectiu, establir relacions estables i convertir usuaris en clients potencials.

Enfront de l’actual hipersensibilitat al correu no desitjat, una campanya de mailing que es queda curta, en termes de disseny, distribució i missatge, redueix les possibilitats de negoci i relega els futurs missatges a la carpeta de correu no desitjat.

Email Marketing

Per aquest motiu, a Artística Studios ens esforcem a crear campanyes d’eMail màrqueting amb precisió i persuasió, que l’ajudin a captar el seu target, incrementar el trànsit, generar vendes i retenir clients.

A més, resulta una estratègia molt més barata que els mètodes de màrqueting tradicionals i, de fet, pot obtenir millors resultats.

Les campanyes d’email màrqueting poden ser fins a vint vegades més rendibles que molts altres mètodes de màrqueting, el que significa que està arribant a una audiència més àmplia a un cost menor.

A Artística Studios no només l’ajudem a executar programes de correu electrònic, sinó que aportem experiència i innovació al seu email màrqueting i oferim recomanacions estratègiques perquè es converteixi en un dels seus principals canals de generació d’ingressos.

Com l'eMail Marketing aconseguirà fidelitzar la seva audiència

El màrqueting per correu electrònic és una forma increïblement eficaç d’informar les persones sobre serveis existents, llançament de productes, esdeveniments, butlletins, promocions, etc.

On altres mètodes de màrqueting es queden curts, l’email màrqueting fidelitza i converteix.

Campanyes eMailing

El correu electrònic té un abast expansiu que pot arribar a molta gent i de forma més ràpida que altres mètodes de màrqueting tradicionals, captant l’atenció del seu públic objectiu en els seus propis telèfons, ordinadors i tauletes minuts després d’enviar un correu electrònic.

En altres paraules, l’email màrqueting li permet comunicar-se amb la seva llista d’usuaris amb tan sols tocar un botó.

Els objectius d’una campanya poden variar àmpliament, des del coneixement de la marca i les notícies de l’empresa fins a les ofertes promocionals i la generació de leads.

En qualsevol cas, el màrqueting aplicat al correu electrònic li ofereix una valuosa oportunitat per arribar al seu públic qualificat amb informació rellevant i fàcilment processable.

Des d’Artística Studios podem afirmar que, sens dubte, l’email màrqueting segueix sent una via especialment eficient per al creixement a Internet.

Per això, el seu negoci ha de comptar amb un soci experimentat que l’ajudi a descobrir noves formes d’expandir la seva marca a la xarxa i que l’acompanyi en la planificació, creació i execució de totes aquelles campanyes d’email màrqueting que el seu negoci necessiti.

Els nostres treballs en disseny d'eMailing

Faci un cop d’ull al nostre portfoli creatiu per veure com ajudem a millorar la imatge dels nostres clients amb un disseny professional.

Com desenvolupem les seves Campanyes de eMailing

Des del principi, el nostre equip d’email màrqueting treballa de forma pràctica amb vostè per desenvolupar, millorar i expandir el seu canal de correu electrònic a través de la segmentació, la personalització i l’orientació avançada.

Al mateix temps, ens assegurem que tots els seus correus electrònics es mostren correctament sota cada tipus de sistema operatiu i navegador, i desenvolupem plantilles utilitzant HTML i CSS que reuneixen els aspectes tècnics i brinden l’optimització requerida.

Una campanya d’email màrqueting ens permet realitzar un seguiment eficaç de les oportunitats pel seu negoci amb un temps de resposta d’anàlisi ràpid.

Això vol dir que després de 48 hores, podem analitzar la majoria de les campanyes per veure mètriques crucials, incloses les taxes de clics, les taxes d’obertura i les taxes de rebot.

A Artística Studios treballem com el seu assessor d’email màrqueting per crear i desenvolupar campanyes que li obriran noves formes d’involucrar a la seva audiència i clients.

Desenvolupem les campanyes en la seva totalitat i gestionem les operacions d’un extrem a un altre, emprant les últimes tendències del sector, les eines més actuals i els nostres mètodes provats per crear campanyes de correu electrònic escalables, que inclouen tota l’estratègia, l’automatització i el mesurament amb informes i anàlisi.

Eines i tecnologia que recomanem:

Ha pensat en com abordar el seu màrqueting per correu electrònic?

Contacti amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-li.

Serveis relacionats al Disseny d'eMailings

Estratègia Digital Featured

Estratègies

Prengui les decisions encertades en el moment adequat.

Continuar
Landing Pages Featured

Landing pages

Dirigeixi el seu trànsit de pagament a una pàgina enfocada a incrementar el seu ROI.

Continuar
Analítica Web Featured

Analítica web

Entengui als seus clients com mai abans ho havia fet.

Continuar
Desplaça cap amunt
Scroll to Top