Estudi de Mercat Digital

Vol descobrir noves oportunitats comercials al seu sector?

Un estudi de mercat és un pas imprescindible que les organitzacions han de donar abans d’iniciar-se en una nova estratègia comercial, i el que és més important, saber si la seva oferta comercial generarà alguna demanda al mercat en el qual operen.

Fins i tot a l’era digital, on una gran quantitat d’informació està disponible a través d’una simple cerca a Google, les pràctiques d’investigació de mercat requereixen un enfocament sistematitzat i alts coneixements de màrqueting digital per produir resultats qualitatius i estructurals que ajudin a la presa de decisions.

Anàlisi de Mercat

En altres paraules, necessitarà avaluar prèviament al mercat, avaluar la competència i analitzar al client per desenvolupar una posició de marca eficaç, identificar missatges diferenciadors i crear actius web distintius.

A Artística Studios oferim una gran varietat de serveis d’investigació en funció de l’amplitud i profunditat de les seves necessitats.

Com un Estudi de mercat pot amplificar l'abast del seu negoci

L’estudi de mercat és el primer pas al desenvolupar una estratègia o pla de màrqueting, i es pot aconseguir mitjançant una investigació de mercat primària, una investigació secundària o ambdues.

Estudi de Mercat

La investigació de mercat primària permet a les organitzacions descobrir informació valuosa per guiar-lis en el desenvolupament d’importants estratègies comercials, com per exemple:

Dediquem temps i esforç a trobar les audiències rellevants que participen en l’entorn, de manera que recopilarem dades precises i fiables.

La investigació de mercat secundària pot ser un mètode d’investigació més assequible segons l’abast del projecte. A través d’una investigació més accessible, analitzem fonts de dades públiques acreditades i validades per trobar informació rellevant sobre el tema d’estudi.

Necessita obtenir una visió completa de la seva indústria?

Contacti amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-li.

Com desenvolupem el seu Estudi de Mercat digital

Per comprendre les probables motivacions i els comportaments anticipats del seu mercat objectiu, a Artística Studios fem servir una investigació qualitativa i quantitativa per obtenir resultats precisos.

La nostra experiència amb els millors mètodes d’anàlisi de comportament i tràfic web el fem servir per comprendre qui està visitant el seu lloc actualment i què és el que desitja.

Fem servir l’últim en eines de recerca online per desenvolupar missatges i estratègies de marca que el distingeixin dels seus competidors.

Si bé fem molta feina per la nostra banda, també apreciem que vostè sàpiga més sobre el seu negoci que qualsevol altra persona.

Per aquest motiu, el nostre objectiu és que al combinar la nostra experiència al mercat amb el seu coneixement de la indústria, creem de manera efectiva la recepta màgica que necessita la seva empresa per assolir l’èxit.

Els nostres resultats i conclusions es presenten en un informe final, que inclou explicacions que descriuen els mètodes d’investigació utilitzats, la demografia que s’estudia i gràfics per ajudar a analitzar millor les dades recopilades.

Serveis relacionats a Estratègies Digitals

SMO Featured

Optimización SMO

Conozca qué redes sociales frecuentan sus clientes con más asiduidad.

Continuar
Análisis Marca Featured

Análisis de marca

Administre correctamente la imagen digital de su marca.

Continuar
Benchmarking Featured

Benchmarking

Compárase con su competencia directa y descubra sus fortalezas.

Continuar
Branding Featured

Branding

Consiga transmitir con su marca los valores de su negocio.

Continuar
Scroll to Top
Scroll to Top