Suport i Manteniment Web

Està buscant un servei de manteniment de llocs web per la seva empresa?

Amb cada recerca online, el 50% dels usuaris descobreixen una nova empresa, producte o servei.

Visiten el seu lloc web, analitzen els seus productes, exploren els seus serveis i obtenen una primera impressió del seu negoci. Aquesta primera impressió pot fer o desfer la seva pròxima venda.

Per a les empreses d’avui, aquest fet fa que el manteniment de la pàgina web sigui una prioritat, i com el seu soci, Artística Studios proporciona a la seva empresa un pla de manteniment de llocs web personalitzat i complet que l’ajudarà a oferir una experiència online estable, ràpida, segura i sense problemes.

A més, com a agència de màrqueting digital, oferim solucions clau en mà per a maximitzar el rendiment del seu lloc.

Manteniment Web

Com un servei de Manteniment WP li estalviarà maldecaps

Moltes empreses fan servir WordPress com el seu CMS, raó per la qual els nostres serveis de manteniment de llocs web s’especialitzen en donar suport per a aquest sistema.

Com a part del servei, el nostre equip s’encarrega de les actualitzacions de WordPress, plugins i pegats de seguretat per a la seva pàgina web.

Amb els nostres plans mensuals personalitzables, és fàcil mantenir el lloc WordPress de la seva empresa segur, actualitzat i funcional per a tots els usuaris. A més, elimina la preocupació que comporta administrar, monitoritzar i mantenir el sistema.

Si la seva empresa no necessita un manteniment de rutina mensual, també oferim serveis de manteniment web per hores.

Com a part dels nostres plans de manteniment web, la seva empresa també obté accés al nostre suport tècnic i pot enviar una sol·licitud de consultoria com a part dels serveis de manteniment del seu lloc.

Ja sigui que tingui preguntes sobre com crear un nou formulari de contacte o afegir una nova pàgina a la seva navegació, el nostre equip pot brindar-li a la seva empresa d’una perspectiva útil i oferir-li ajuda amb una varietat de desafiaments.

Logo WordPress

Està llest per desprendre's del tot del manteniment del seu lloc web?

Contacti amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-li.

Com desenvolupem el Manteniment del seu lloc web

Els consumidors confien en Internet i també compten amb el seu lloc web per proporcionar la informació precisa que necessiten abans de contactar o visitar el seu aparador.

Soport Web

Per aquesta raó i moltes més, serà crucial que la informació del seu lloc estigui actualitzada. A mesura que la seva empresa segueix creixent, és inevitable que canviïn els seus productes, serveis i preus.

És per això que les empreses necessiten un cronograma i un procés coherents per actualitzar productes antics, canviar els preus dels serveis existents i més.

Amb el manteniment web, manté el lloc de la seva empresa actualitzat per als usuaris, i aquest pas proactiu beneficiarà a la seva empresa de múltiples formes, permetent proporcionar els últims productes, serveis i tarifes per optimitzar l’experiència de compra de l’usuari.

Amb Artística Studios la seva web sempre estarà en bones mans. Descobreixi com el nostre equip de desenvolupadors i dissenyadors digitals pot mantenir i millorar el seu lloc amb els nostres serveis de manteniment web.

Creiem en les relacions duradores i en el creixement del seu negoci, i per acompanyar-li en aquest camí li oferim plans flexibles de manteniment amb els que mai es trobarà sol.

Serveis relacionats al Manteniment Web

Auditoría SEO Featured

Auditoría SEO

Haga que su sitio web se mantenga en plena forma.

Continuar
Analítica Web Featured

Analítica web

Entienda a sus clientes como nunca antes lo había hecho.

Continuar
Hosting Featured

Gestión de Hosting

La elección del Hosting correcto es una decisión muy importante.

Continuar
Scroll to Top
Scroll to Top