Disseny Web en WordPress

Coneix les bondats de les pàgines web auto-gestionables?

Tant per a usuaris particulars com per a PIMES, WordPress s’ha convertit en una eina de referència per crear i distribuir contingut a audiències de tot el món.

És la més gran i més versàtil plataforma CMS del mercat, i resulta una opció ideal per a una àmplia gamma de llocs web, des de comerços electrònics i generació de leads fins llocs web corporatius.

Disseny Web en WordPress

Ja sigui que estigui considerant un lloc de Woocommerce per comerç electrònic, o simplement estigui buscant facilitar la difusió de la seva organització o serveis, WordPress és un CMS que val la pena considerar.

Gràcies a una varietat gairebé infinita d’opcions de disseny i plugins, podem ajudar a crear un lloc que sigui tan únic com la seva pròpia marca.

A més, si vostè ja té un negoci online és probable que també ho hagi fet servir o el faci servir.

Sens dubte, recomanem encaridament aquesta plataforma per a projectes petits i mitjans, i donada la immensa competència que hi ha actualment a Internet, és essencial per a qualsevol negoci crear una pàgina web amb presència sofisticada, intuïtiva i cridanera que l’ajudi a mantenir-se en sintonia amb la seva audiència.

Com un disseny web en WordPress facilitarà l'auto-gestió intuïtiva de les seves pàgines web

Les empreses que depenen d’una web desenvolupada per software de tercers o que tenen el seu back-end a mida, han de fer front a dos reptes bàsics:

Entenem que el seu negoci pot créixer i canviar diàriament. Per a això, configurem cada lloc WordPress perquè vostè i el seu equip pugui modificar, eliminar o afegir contingut nou amb pocs clics i des d’un back-end molt intuïtiu.

Desenvolupament Web en WordPress

Ja sigui que necessiti reformatar el text, publicar actualitzacions sobre els seus productes i serveis, o incrustar nous vídeos i altres elements multimèdia, ens assegurarem que tingui un control total sobre el seu sistema de gestió de continguts i el coneixement que necessita per implementar de manera autònoma i efectiva les poderoses eines que posem a la seva disposició.

Potser una de les característiques més atractives de WordPress és la seva capacitat per actuar com una solució “clau en mà” per a la gestió de contingut digital. El nostre equip assisteix als clients des d’un principi per ajudar-los a comprendre millor les capacitats i la funcionalitat del CMS perquè portem molts anys treballant amb aquesta tecnologia i sabem bregar amb aquests requeriments que optimitzen la seva pàgina web de forma professional.

Creació Web en WordPress

A Artística Studios ens presentem com una agència experta en disseny web en WordPress.

Podem instal·lar, configurar i compondre un tema totalment adequat a les seves necessitats, o també migrar el seu lloc web a un plantilla existent amb els complements actualitzats perquè s’adaptin amb facilitat als canvis futurs.

Ens complau dir que hem ofert serveis integrals de desenvolupament i disseny web en WordPress per a clients en una àmplia gamma d’indústries.

El nostre equip té el talent i l’experiència necessària per atreure, convèncer i convertir al seu públic objectiu en clients.

La gran versatilitat de WordPress i la facilitat de gestió són les raons per les quals recomanem aquest sistema de gestió de continguts a molts dels nostres clients.

Tecnologia WordPress

Els nostres treballs en disseny de Pàgines web amb WordPress

Faci un cop d’ull al nostre portfoli creatiu per veure com ajudem a millorar la imatge dels nostres clients amb un disseny professional.

Com desenvolupem la seva Pàgina web en WordPress

Abans ens haurem de preguntar: Quin és l’objectiu del seu lloc? Quines són les seves capacitats essencials? Quins complements existeixen que poden estalviar temps i diners en el desenvolupament?

Aquesta etapa d’investigació inicial té una gran influència en el nostre procés de disseny, ja que brinda als clients una idea de les veritables capacitats de la seva plataforma i els diversos mètodes a través dels quals el disseny estratègic pot millorar notablement l’experiència de l’usuari.

Amb més de 75 milions de llocs de WordPress existents en l’actualitat, destacar entre la multitud requereix un toc personal i un estil distintiu. El nostre equip de disseny i desenvolupament podrà ajudar-li a obtenir una pàgina WordPress personalitzada de manera única i basada en els estàndards de funcionalitat i rendiment.

Disseny Pàgina WordPress

Si té un tema existent que li agradaria modificar o desitja fer un redisseny del seu web, també podem ajudar-li. Si està buscant un nou disseny web en WordPress li proposarem l’estructura que millor s’adapti a les seves necessitats i la personalitzarem segons la seva guia d’estils.

No importa en quin estat es trobi la seva instal·lació o plantilla actual, també podem dissenyar i desenvolupar dins d’aquest marc per maximitzar l’eficiència i garantir un resultat final genuí.

La seva nova pàgina WordPress serà totalment compatible amb els plugins que necessita el seu negoci i sempre mantindrà un disseny responsive, el que significa que el seu lloc es veurà perfectament en qualsevol dispositiu, ja sigui un telèfon mòbil, tauleta o ordinador d’escriptori.

A més, tenim un procés de migració de llocs web que minimitza els riscos de pèrdua de posicionament fins i tot si estem creant un nou mapa del web o una nova arquitectura de contingut. Això assegura que vostè mantindrà el trànsit que s’ha guanyat i apuntali l’actiu comercial de major conversió.

Desenvolupament CMS WordPress

Molts dels nostres clients tenen preguntes sobre els millors mètodes possibles per integrar contingut multimèdia a les seves pàgines web, ja sigui un vídeo promocional o una fotografia de qualitat professional.

WordPress ens permet crear estratègies viables per comunicar la identitat i el valor de la marca a través de multimèdia sense sacrificar els temps de càrrega i l’experiència general de l’usuari.

A Artística Studios creiem fermament que la seva plataforma online ha d’oferir l’equilibri perfecte entre destresa tècnica i facilitat d’ús. Cadascun dels nostres clients manté un control complet sobre el seu disseny web en WordPress i manté un grau d’independència que els permet avançar amb la seva plataforma online molt després que es completi el procés de disseny.

Plugins Premium que recomanem:

Necessita un web que pugui ser gestionat pel seu equip de manera intuïtiva?

Contacti amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-li.

Serveis relacionats al Disseny Corporatiu

HTML5 Featured

HTML5

Convierta la página web de su negocio en un sitio rápido y seguro.

Continuar
Rediseño Web Featured

Rediseño

Haga que su página web siga siendo vigente en el Internet de hoy en día.

Continuar
Mobile-first Featured

Mobile-first

Adapte su página al incremento de tráfico desde dispositivos móviles.

Continuar
Analítica Web Featured

Analítica web

Entienda a sus clientes como nunca antes lo había hecho.

Continuar
Scroll to Top
Scroll to Top