Disseny Web en HTML5

El seu negoci necessita una pàgina web ràpida i segura?

Les tecnologies modernes de desenvolupament de llocs web basades en HTML5 i CSS3 són una opció perfecta per crear llocs web lleugers, segurs i fàcilment indexables.

El seu lloc web representa el seu negoci i ha de fer justícia a la seva imatge en el món real. Avui dia, tenir un lloc web atractiu no és suficient si no es pot trobar fàcilment a Internet.

Amb la nostra codificació semàntica per SEO, podrà obtenir ambdós resultats sense esforç, i mentre que l’HTML s’encarrega d’optimitzar el seu contingut, el CSS pot emprar-se per donar als llocs web aquest aspecte vibrant, atractiu i elegant que segurament impressionarà a tots els seus visitants.

Disseny Web en HTML5

Com la tecnologia HTML5 tornarà més segura i ràpida la seva pàgina web

Tots els llocs web es creen utilitzant tècniques de disseny responsive per brindar una excel·lent experiència d’usuari en dispositius mòbils, tauletes i ordinadors.

Els estàndards W3C que utilitzem garanteixen una òptima experiència d’usuari, a més d’establir les bases per a una exposició eficaç en els motors de cerca.

La nostra experiència i coneixements tècnics en disseny de pàgines web HTML5 li brinda la possibilitat d’aprofitar al màxim aquesta tecnologia, el que millora l’experiència d’usuari a l’ampliar el rendiment, l’escalabilitat i la seguretat del seu lloc web.

W3C és l’autoritat universal per als estàndards HTML/CSS, i per això fem servir només les últimes convencions establertes per crear un disseny web en HTML5 amb aspecte elegant i modern.

Els nostres treballs en disseny de Pàgines web amb HTML5

Faci un cop d’ull al nostre portfoli creatiu per veure com ajudem a millorar la imatge dels nostres clients amb un disseny professional.

Com desenvolupem la seva Pàgina web en HTML5

L’HTML i els fulls d’estil en cascada (CSS) són la base de tots els projectes de disseny web i és molt important que cada lloc estigui ben organitzat utilitzant els últims estàndards.

Desenvolupament Web en HTML5

Com dissenyadors experts en HTML5/CSS, sabem el valuós que és el seu lloc web pel seu negoci, i amb els nostres serveis no només obtindrà un lloc web impressionant, sinó que l’ajudarà a incrementar la seva classificació en els resultats de cerca de Google.

A Artística Studios tenim llarga experiència en el disseny de pàgines web basades en HTML5. Creem llocs professionals, innovadors, altament personalitzats i digitalment transformadors.

Són segurs, escalables, modulars i, sobretot, funcionals, preparats per donar un alt rendiment que proporcioni la millor experiència per a l’usuari i sempre centrats en assolir els seus objectius comercials.

Amb la nostra capacitat de desenvolupament front-end, li posarem davant de l’audiència desitjada allà on es trobi.

Els nostres dissenys prioritzen l’optimització del contingut mitjançant l’ús de llenguatges de marcat semàntics (XHTML) juntament amb fulles d’estil en cascada (CSS), i ens especialitzem en tecnologies web responsive basades en Bootstrap.js i jQuery.

Li agradaria aprofitar al màxim la tecnologia HTML5?

Contacti amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-li.

Serveis relacionats al Site corporatiu

Diseño WordPress Featured

WordPress

Conozca las bondades de las páginas web auto-gestionables.

Continuar
Rediseño Web Featured

Rediseño

Haga que su página web siga siendo vigente en el Internet de hoy en día.

Continuar
Mobile-first Featured

Mobile-first

Adapte su página al incremento de tráfico desde dispositivos móviles.

Continuar
Analítica Web Featured

Analítica web

Entienda a sus clientes como nunca antes lo había hecho.

Continuar
Scroll to Top
Scroll to Top