Redisseny de Pàgines Web

Ha pensat si la seva pàgina web segueix sent vigent a dia d'avui?

Molts dels nostres clients acudeixen a nosaltres a la recerca d’una actualització d’un lloc web existent que ja està generant trànsit.

Sota aquesta premissa, creem una planificació adequada per a cada cas per sostenir la classificació dels motors de cerca durant el redisseny de la pàgina web.

Les persones se senten atretes visualment per llocs web bonics i efectius, pel que és crucial que inverteixi en el redisseny del seu lloc web si aquest ha quedat antic i obsolet.

Redisseny de Pàgines Web

Quan redissenyem una pàgina web, el nostre objectiu principal és millorar els seus resultats: augmentar la visibilitat, generar més trànsit, obtenir més clients potencials i, com a conseqüència, augmentar els seus ingressos.

A Artística Studios podem redissenyar la seva pàgina web. Ja sigui que estigui interessat en un lloc simple de 10 pàgines o en una estructura complicada de més de 100, podem fer-ho realitat amb la nostra experiència i serveis personalitzats.

Com el Redisseny de la seva pàgina web evitarà que perdi quota de mercat

La tecnologia actualitzada i els redireccionaments adequats aniran de la mà amb un UX i disseny gràfic millorat per garantir que el seu redisseny de pàgina web finalitzi amb èxit.

Redisseny Llocs Web

Pot resultar aclaparador, però no té per què ser-ho. Tindrà un equip de professionals al seu costat per guiar-li estratègicament, satisfer els objectius i mantenir la seva audiència.

A Artística Studios prioritzem les millors pràctiques de desenvolupament web i podem implementar solucions clau en mà, usant HTML5 o mitjançant el nostre CMS favorit WordPress, que generen els resultats previstos de manera eficient.

Tots els nostres redissenys de pàgina web inclouen una arquitectura responsive, el que significa que el seu lloc es mostrarà en tots els dispositius perfectament, des de smartphones fins a tauletes i ordinadors.

Amb un disseny flexible no ha de preocupar-se per crear un lloc web mobile-first si aquest no és el seu propòsit. Es tracta d’un sistema més simple i minimitza les complicacions.

Oferim una solució “tot en un” per al procés de redisseny de llocs web. És per això que els nostres serveis van més enllà del disseny i la redacció de textos publicitaris, i també inclouen optimització de motors de cerca, integració de bases de dades, funcionalitat de comerç electrònic i més.

Els nostres treballs en Redisseny de Pàgines web

Faci un cop d’ull al nostre portfoli creatiu per veure com ajudem a millorar la imatge dels nostres clients amb un disseny professional.

Abans Després
Abans Després

Com desenvolupem el Redisseny de la seva Pàgina web

La nostra estratègia gira al voltant d’un redisseny personalitzat i adaptat al seu negoci.

Amb un procés de diverses fases aconseguim comprendre les seves necessitats per després acompanyar-lo a assolir els seus objectius.

Comencem per analitzar les metes, l’estructura i la inspiració de la pàgina de la seva empresa amb un full de ruta que ens porti a aconseguir un redisseny web exitós, oferint des d’una revisió funcional del seu lloc i els seus objectius actuals, fins a consells per a l’elecció de la tecnologia òptima i una comprensió de les capacitats.

Llançarem el redisseny del seu lloc web amb tot el suport que necessita. Les grans millores en les vendes no succeeixen de la nit al dia, de manera que ens podem quedar per monitoritzar, recolzar i millorar el rendiment del seu lloc fins que vegi els resultats que necessita.

Creem des de l’experiència, pensant en el seu públic objectiu, cuidem el disseny mantenint la seva imatge corporativa i ens enfoquem en els seus objectius per crear un lloc web professional que capturi la seva marca i maximitzi la seva presència online.

Si el seu lloc no té atractiu visual o característiques d’usabilitat, pot ser el moment de considerar el nostre servei de redisseny de llocs web.

Tecnologies que recomanem:

Vol modernitzar el disseny i millorar la usabilitat de la seva web actual?

Contacti amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-li.

Serveis relacionats al Redisseny de Pàgines web

Site Corporativo Featured

Site corporativo

Cree su web corporativa a la altura de las expectativas de sus clientes.

Continuar
Tienda Online Featured

Tienda online

Obtenga una plataforma online que haga las ventas fáciles y sencillas.

Continuar
Mobile-first Featured

Mobile-first

Adapte su página al incremento de tráfico desde dispositivos móviles.

Continuar
Microsites Featured

Microsites

Una herramienta excelente para aumentar su ratio de conversión.

Continuar
Scroll to Top
Scroll to Top