Disseny Mobile-first

S'ha adonat que la majoria del seu trànsit online prové de dispositius mòbils?

El creixent ús de smartphones i tauletes ha modificat el panorama online i, a dia d’avui, hi ha més gent navegant des de dispositius mòbils que des d’ordinadors d’escriptori o portàtils.

Els seus clients també estan utilitzant aquests dispositius per arribar al seu negoci i està en la seva mà donar-los la millor experiència possible.

Això vol dir que el seu lloc web ha de tenir un disseny flexible que brindi una experiència d’usuari fluida des de qualsevol dispositiu, però segueix sent sorprenent la freqüència amb què el disseny inicial és plantejat per a ordinadors d’escriptori primer i per a altres dispositius després.

Disseny Mobile-first

Gairebé sempre és un error. Encara que el que veiem a la pantalla d’un Mac pot ser bonic i impressionar al client, el que funciona per a un usuari en una pantalla mòbil és el que realment hem de tenir en compte.

Siguem realistes: el telèfon mòbil i la tauleta són els nous televisors, i per això ens assegurarem que la seva pàgina web segueixi sent rellevant en les pantalles petites perquè no acabi sent com un vell disc de vinil polsegós al garatge.

Com un disseny Mobile-first millorarà l'experiència del seu usuari

El procediment operatiu estàndard per a la majoria dels projectes de desenvolupament de pàgines web és dissenyar primer una interfície per a la pantalla d’escriptori.

Web Mobile-first

Després es tracta d’esbrinar com s’ha d’adaptar a pantalles més petites per oferir una experiència equivalent en dispositius mòbils. A això se li sol anomenar “disseny responsive“.

El disseny mobile-first és una cosa diferent. Significa començar amb el disseny en dispositius mòbils i després preguntar què es pot afegir a mesura que avancem cap a pantalles més grans.

En altres paraules, el disseny mobile-first comença des de l’essència i és el resultat de l’esforç de pensar inicialment en el que importa al seu públic objectiu i el que no, de tal manera que acabi beneficiant l’experiència de l’usuari en qualsevol pantalla.

Durant aquest procés inicial de disseny, adoptem alguns altres enfocaments que ajuden a garantir que tot el que vam crear sigui el més efectiu i fàcil d’usar possible a la pantalla petita.

A Artística Studios tenim el coneixement, la sensibilitat i les eines per desenvolupar llocs específics per a mòbils que s’adaptin al dispositiu i sistema operatiu més recent i perquè cap client potencial acabi en les plataformes de la competència.

Els nostres treballs en disseny de Pàgines Mobile-first

Faci un cop d’ull al nostre portfoli creatiu per veure com ajudem a millorar la imatge dels nostres clients amb un disseny professional.

Com desenvolupem el seu disseny web Mobile-first

El nostre enfocament en el disseny mobile-first és, de fet, una extensió de l’estratègia que col·loca a l’usuari al centre del procés de disseny.

Si l’usuari, o al menys una gran quantitat d’ells, accedeix a la pàgina web des d’un dispositiu mòbil, el dissenyarem des del principi per garantir que la seva experiència sigui la millor possible.

Al dissenyar per a múltiples canals, ens prenem el temps per comprendre específicament els requisits de l’usuari mòbil. Això és important.

Comprendre els comportaments comuns és la base de qualsevol projecte, però els comportaments comuns d’un usuari mòbil i un usuari d’escriptori poden no ser els mateixos, fins i tot quan aquest visitant és la mateixa persona.

Una vegada que ho comprenguem, tindrem una direcció clara per crear el nostre disseny mobile-first. També tindrem una idea del que s’ha d’afegir i com han de canviar les prioritats en el disseny d’escriptori.

Dissenyem l’estructura funcional que el seu lloc requereix i construïm una interfície dinàmica i optimitzada amb la garantia que es visualitzarà en un telèfon intel·ligent de la mateixa manera que ho farà en una tauleta.

Tecnologies que recomanem:

Necessita pàgines específiques per a cobrir el seu trànsit mòbil?

Contacti amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-li.

Serveis relacionats al Disseny Mobile-first

Site Corporatiu Featured

Site corporatiu

Crei el seu web corporatiu a l’altura de les expectatives dels seus clients.

Continuar
Botiga Online Featured

Botiga online

Obtingui una plataforma online que faci les vendes fàcils i senzilles.

Continuar
Redisseny Web Featured

Redisseny

Faci que la seva pàgina web continuï sent vigent a l’Internet d’avui en dia.

Continuar
Microsites Featured

Microsites

Una eina excel·lent per augmentar la seva ràtio de conversió.

Continuar
Scroll to Top
Scroll to Top