Disseny de Microsites i desenvolupament

Necessita una eina per augmentar la seva ràtio de conversió?

Els microsites poden ser el vehicle perfecte per al llançament de productes, campanyes de màrqueting online, esdeveniments comercials o simples pàgines de subscripció destinades a tenir una vida útil limitada.

Per aquesta raó estan considerades una solució molt competitiva amb unes regles creatives infinites i l’oportunitat de sorprendre al seu públic de manera impactant.

Creació de Microsites

En general, els microsites són independents de la pàgina web principal d’una empresa perquè responen a un únic propòsit. Ofereixen una major experiència d’usuari i personalització, i poden ocultar-se dels motors de cerca si no volem que aparegui en les pàgines de resultats.

La independència del lloc principal no vol dir que les dues entitats estaran completament separades entre si.

Mantindran algunes característiques distintives de l’empresa, com el branding, la tipografia, el to, etc., però se centraran en el producte o servei únic que atregui el grup demogràfic objectiu.

En aquest nivell de detall és on posem el focus per crear un excel·lent disseny de microsite.

Com un Microsite aconseguirà conduir al seu públic a una acció específica

El microsite s’ha de dissenyar de tal manera que hi hagi un èmfasi evident en la conversió.

Disseny de Microsites

Han de poder portar els usuaris a través d’un embut de vendes que condueixi a una crida a l’acció clara i contundent, molt diferent a la pàgina web corporativa on el client tindrà diverses opcions per visitar.

La construcció de microsites d’alta conversió pot ser un desafiament. El nostre equip de disseny s’assegura que el seu negoci destaqui dels seus competidors de formes molt singulars, oferint-li solucions atractives i memorables per als seus clients al temps que manté l’associació amb la seva imatge corporativa.

Els microsites són molt més creatius que el lloc web principal, i a causa de la seva efectivitat, sovint se’ns demana que dissenyem, construïm i mantinguem microsites basats en campanyes concretes.

Un microsite ben dissenyat, construït i integrat pot oferir un ROI molt alt. En resum, són petits llocs web que estan extremadament enfocats cap a un objectiu o acció específica.

Els nostres treballs en Disseny de Microsites

Faci un cop d’ull al nostre portfoli creatiu per veure com ajudem a millorar la imatge dels nostres clients amb un disseny professional.

Com desenvolupem el seu Disseny de Microsite

El terme ‘microsite‘ va començar a imposar-se gradualment en el vocabulari del màrqueting i desenvolupament web durant l’última dècada.

I a dia d’avui, s’ha convertit en un concepte que s’utilitza sovint per definir un subdomini o campanya independent.

Som molt conscients del benefici que un microsite ben estructurat i amb propòsit definit pot generar per al coneixement i difusió del seu negoci.

S’ha convertit en una de les àrees de desenvolupament web més utilitzades per les marques perquè les empreses poden segmentar i parlar amb diferents grups de clients sobre els seus productes i serveis utilitzant múltiples tons de veu, creant una experiència personalitzada i profundament enfocada a cada grup.

En definitiva, un microsite li proporciona una plataforma perquè la seva campanya, o servei, sigui més independent de la seva marca original i això és especialment important si vol experimentar en qualsevol altre sector o indústria per aconseguir nous objectius comercials.

La coherència entre tots els factors és imperativa si vol donar-li al lloc un aspecte més professional, i la nostra experiència ens ha permès perfeccionar el servei de disseny de microsites amb solucions persuasives que brinden un alt retorn de la inversió als nostres clients.

Tecnologies que recomanem:

Li agradaria completar el seu embut de vendes de forma consistent?

Contacti amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-li.

Serveis relacionats al Disseny de Microsites

Site Corporativo Featured

Site corporativo

Cree su web corporativa a la altura de las expectativas de sus clientes.

Continuar
Tienda Online Featured

Tienda online

Obtenga una plataforma online que haga las ventas fáciles y sencillas.

Continuar
Rediseño Web Featured

Rediseño

Haga que su página web siga siendo vigente en el Internet de hoy en día.

Continuar
Mobile-first Featured

Mobile-first

Adapte su página al incremento de tráfico desde dispositivos móviles.

Continuar
Scroll to Top
Scroll to Top