Gestió de Hosting i Dominis

Per què és tan important l'elecció del Hosting?

Perquè en el competitiu mercat online, ja sigui per a un comerç electrònic o per a una empresa amb presència a Internet, qualsevol disponibilitat interrompuda pot fer que perdi vendes, clients i potencialment pot ser una experiència negativa per a uns usuaris que potser mai tornin.

Totes les empreses necessiten un proveïdor d’allotjament de llocs web segur i fiable per a la seva presència online, i triar el hosting adequat és molt important per a la seva pàgina web. A Artística Studios podem assessorar-li per contractar un servei d’allotjament a mida que s’ajusti a les necessitats específiques del seu lloc web.

Quan s’associa amb nosaltres per al seu manteniment i gestió de hosting, comença a guanyar en el món online, amb una empresa de màrqueting digital que pot brindar les eines òptimes, la tecnologia i el suport que necessita per aconseguir l’èxit.

Gestió d'Allotjament Web

Com un Allotjament web adequat li farà evitar males experiències

El hosting és un servei d’administració remot que li permet publicar i utilitzar completament el seu lloc web a Internet.

Gestió de Hosting

Resulta una necessitat absoluta per a qualsevol lloc operatiu, ja que no és només la ubicació física del web a Internet, sinó que també és el seu centre d’emmagatzematge online per a informació, imatges, vídeos i tota la resta del contingut que compon el seu lloc web.

Com a clients de diversos proveïdors d’allotjament web, a Artística Studios podem assessorar-li per escollir l’adequat a les seves necessitats i mantenir el servidor, les dades associades amb el seu lloc web i també administrar la tecnologia que fa que la seva pàgina estigui sempre visible a la xarxa.

A més, si encara no té un nom de domini li oferim una solució global i personalitzada. Triar un nom de domini també és una tasca de vital importància, ja que ElSeuNom.com pot no ser el millor nom per al seu lloc web.

Si vostè està creant un nou negoci, o si el seu negoci no és conegut encara, l’elecció del nom de domini adequat és crucial per atraure trànsit.

Sap quina és la millor solució d'allotjament per a la seva pàgina web?

Contacti amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-li.

Com gestionem el manteniment del seu Hosting

Hi ha literalment milers de serveis d’allotjament web disponibles en l’actualitat, amb massa opcions confuses i tarifes cares.

A Artística Studios sabem com guiar-li cap a les solucions personalitzades que necessita el seu projecte, i no només obtindrà un allotjament amb capacitats de primer nivell, sinó que també li proporcionarà comptes de correu, espais de disc FTP i bases de dades per gestionar el seu lloc.

Un allotjament web òptim farà possible que milers de visitants i clients potencials vegin el contingut del seu lloc web quan escriguin el seu nom de domini.

Així és que, com a gestors del seu allotjament web, Artística Studios aconseguim molt més que una òptima configuració: l’ajudem a mantenir el seu lloc en funcionament sense problemes i de forma segura, les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

Compromís mediambiental dels nostres socis:
Logo Google Sostenibilitat 100%
100% Energia renovable

Serveis relacionats a la gestió de Hosting

Auditoría SEO Featured

Auditoría SEO

Haga que su sitio web se mantenga en plena forma.

Continuar
Analítica Web Featured

Analítica web

Entienda a sus clientes como nunca antes lo había hecho.

Continuar
Mantenimiento Web Featured

Soporte y Mantenimiento

Obtenga el servicio de mantenimiento web que necesita su empresa.

Continuar
Scroll to Top
Scroll to Top