Càrrega de Productes per eCommerce

Pensa que la càrrega de productes en un eCommerce és una tasca esgotadora?

Efectivament, la càrrega massiva de productes a través d’un procés manual pot ser un treball estressant i que requereix molt de temps.

Consumeix recursos, sobrecàrrega operativament al seu equip i no promet un treball de qualitat, per això els nostres serveis d’entrada massiva de productes seran la solució definitiva perquè el seu negoci pugui desprendre’s de les molèsties que genera aquesta tasca.

Càrrega de Productes

Evidentment, el comerç electrònic ha aprofitat enormes oportunitats perquè les empreses prosperin a Internet, però, no totes les empreses es beneficien de l’abast ofert.

Vendre online és un camp de joc només apte per a aquells que es mantenen actualitzats amb les eines i tendències canviants, i que sens falta compleixin les expectatives i necessitats dels clients.

La satisfacció dels clients depèn molt de la qualitat dels seus productes però serà igualment rellevant l’experiència que tinguin a la seva botiga online.

A Artística Studios oferim el servei de càrrega de productes massiva amb imatges, vídeos, descripcions, característiques i tota aquella informació que ajudi als seus clients a completar el carret de compres de manera clara i precisa.

Com un servei de Bolcat de productes li farà estalviar molt de temps

Càrrega Massiva de Productes

La càrrega massiva de productes no és una tasca fàcil.

Requereix una certa experiència i el nostre equip pot organitzar diferents plantilles predeterminades i obligatòries per carregar articles a la plataforma de comerç electrònic que vostè requereixi.

Sabem bé l’important que són les descripcions, les metaetiquetes i les característiques del producte perquè una botiga de comerç electrònic compleixi amb el seu propòsit, de manera que ens assegurem prestar la deguda atenció a tots els continguts.

Els nostres especialistes poden optimitzar les pàgines dels seus productes, inclosos el títol, la descripció, les imatges, etc., i també ajudar a mantenir el contingut del seu producte fresc, únic, original i compatible amb SEO per obtenir millors resultats en les pàgines de cerca.

Necessita ampliar el seu aparador online sense malgastar el seu temps?

Contacti amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-li.

Com desenvolupem la Càrrega de productes en el seu eCommerce

Abans d’assignar un producte a qualsevol categoria, els nostres experts estudien i observen a fons l’estructura del seu catàleg per comprendre la seva jerarquia i evitar qualsevol error de categorització.

Sempre ens assegurem que els seus productes estiguin assignats a les famílies correctes i mostrin totes les característiques perquè els clients puguin trobar-los fàcilment sense possibilitat de dubte.

Recopilem tots els aspectes necessaris del producte, com el nom, el preu, la descripció, el pes, la dimensió, el material, etc., i després les ingressem a la plantilla de càrrega amb molta precisió.

Bolcat de Productes

Completem qualsevol addició o edició d’elements a través d’arxius Excel, CSV i XML delimitats per tabulacions, i fem tot el possible perquè les pàgines dels seus productes i les seves metaetiquetes estiguin optimitzades i siguin compatibles amb els motors de cerca.

Conservem acuradament la nomenclatura d’imatges proporcionada per vostè i, després de la càrrega en el panell d’administració, ens assegurem verificar cada producte per comprovar si les fotos destacades i addicionals apareixen adequadament.

Bolcat Massiu de Productes

A més, el nostre equip d’edició d’imatges li facilita enriquir, retocar, optimitzar i transformar la mida de les fotos dels seus productes abans de pujar-les a la seva botiga online.

A Artística Studios oferim sistemes flexibles que s’adaptaran a la perfecció als requisits de client i podem convertir-nos en el seu proveïdor de serveis complets per al disseny i la gestió de pàgines web corporatives i botigues online.

Plataformes que recomanem:

Serveis relacionats al Disseny d'eCommerce

Tienda WooCommerce Featured

WooCommerce

Aproveche las bondades de WordPress para crear su plataforma de venta.

Continuar
Rediseño Web Featured

Rediseño

Haga que su página web siga siendo vigente en el Internet de hoy en día.

Continuar
Analítica Web Featured

Analítica web

Entienda a sus clientes como nunca antes lo había hecho.

Continuar
Scroll to Top
Scroll to Top