Disseny de Botiga Online

Necessita una plataforma online que faci les vendes fàcils i senzilles?

Una botiga online és una de les formes més intel·ligents de fer créixer el seu negoci i una plataforma que li permetrà vendre els seus productes i serveis a distància, ja sigui en la seva comunitat o a tothom.

Els llocs web de comerç electrònic han de ser perfectes. Un disseny maldestre no incitarà a la seva audiència a comprar, un simple contratemps en el procés de pagament i deixaran de fer-ho, o les velocitats lentes faran que el seu públic perdi la paciència i marxi.

Disseny de Botiga Online

Si compta amb la seva pròpia botiga online, haurà de donar als seus clients la facilitat de navegar per tot el seu catàleg de productes de manera intuïtiva, la qual cosa es traduirà en un servei de vendes que reforçarà la seva capacitat comercial i augmentarà la seva base d’usuaris fins arribar als possibles compradors que busquen els seus productes a Internet.

Podrà crear una base de dades online de tots els seus clients, analitzar les visites i les vendes, fer el seguiment de les comandes i enviaments, tramitar els pagaments de forma transparent i segura, i afegir contínuament característiques, vídeos i fotos a tots els seus productes i pàgines.

Ja sigui per oferir productes artesanals de forma local com productes industrials a gran escala, l’objectiu és el mateix: fer que l’experiència del comprador sigui agradable i el procés de compra fàcil.

Nosaltres treballem perquè això passi i oferim solucions personalitzades de comerç electrònic per a cada negoci. Creem experiències de compra digital i plans sòlids de màrqueting per assolir els ambiciosos objectius de vendes que s’hagi marcat.

Com una Botiga online aconseguirà dinamitzar el seu procés de venda

En l’actualitat hi ha moltes plataformes de comerç electrònic, algunes més senzilles i populars com Shopify fins a sistemes més complexos com Magento, per posar un exemple.

Disseny eCommerce

Però nosaltres sempre recomanem Woocomerce com un dels sistemes de gestió més populars, segurs i fiables per al comerç electrònic.

Aquest sistema de gestió de continguts, anomenat CMS, és un software que li permet prendre el control del contingut que es publica en el seu lloc web.

Aquest software li permet publicar textos, fotos, música, vídeos o documents, i fer que el seu contingut estigui disponible a l’instant per a qualsevol usuari d’Internet sense necessitar coneixements de disseny gràfic o de programació.

Podem dissenyar l’aspecte de l’ecommerce, així com l’experiència de l’usuari des de la pàgina principal, a través del web i fins a la gestió de la venda final.

Els nostres sistemes de compres estan totalment integrats amb les passarel·les de pagament més comuns com PayPal i Google Pay, així com serveis de reemborsament i transferència bancària.

Els nostres treballs en disseny de Botigues online

Faci un cop d’ull al nostre portfoli creatiu per veure com ajudem a millorar la imatge dels nostres clients amb un disseny professional.

Com desenvolupem el seu disseny de Botiga online

El nostre procés de disseny web comença amb la investigació de la seva audiència per conèixer els seus perfils i què els agrada comprar.

Analitzem el seu comportament per dissenyar el millor lloc web que els guiï a través del catàleg i del procés de pagament.

Fem servir WooCommerce per impulsar les botigues online que creem a causa de la seva perfecta integració amb WordPress i la seva interfície fàcil d’utilitzar.

A causa de la forma com els seus clients pensen, es comporten i compren està canviant, ens adherim als compliments de seguretat establerts i facilitem altres mesures més enllà del acompliment.

La millor pràctica d’avui serà la idea antiquada del demà, i és per això que ens comprometem amb la nostra pròpia preparació tècnica per poder emprar l’estratègia de màrqueting digital correcta i adaptada a cada objectiu dels nostres clients.

Plataformes que recomanem:

Vol que els seus clients tinguin una experiència positiva durant la compra?

Contacti amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-li.

Serveis relacionats al Disseny d'eCommerce

Tienda WooCommerce Featured

WooCommerce

Aproveche las bondades de WordPress para crear su plataforma de venta.

Continuar
Carga Productos Featured

Carga de productos

Ahórrese la agotadora tarea de cargar todos los productos en su eCommerce.

Continuar
Analítica Web Featured

Analítica web

Entienda a sus clientes como nunca antes lo había hecho.

Continuar
Mantenimiento Web Featured

Soporte y Mantenimiento

Obtenga el servicio de mantenimiento web que necesita su empresa.

Continuar
Scroll to Top
Scroll to Top