Disseny de Papereria Corporativa

Ha pensat si el seu material corporatiu transmet correctament el valor del seu negoci?

El material d’oficina de la seva empresa és una altra part important del desenvolupament de la seva marca i ha de tenir un disseny professional que transmeti la impressió desitjada als seus clients.

Quan lliura una targeta de presentació per primera vegada, o un client potencial rep una carta seva, el seu material d’oficina ha d’estar dissenyat per a ser un element que romangui en el record.

Disseny de Papereria Corporativa

Moltes empreses es prenen la molèstia de dissenyar un logotip professional, però després no dediquen el mateix esforç als seus elements de papereria corporativa. Targetes de visita, paper de carta, sobres i carpetes són alguns dels elements corporatius que la seva empresa ha de tenir personalitzats per acompanyar les accions comercials de la seva marca.

En una època en la qual gairebé tota la relació comercial és digital, el material d’oficina amb un disseny elaborat pot diferenciar-ho de la competència i augmentar el record de la seva marca.

Els costos del disseny, producció i impressió són baixos comparats amb els beneficis que una papereria corporativa ben dissenyada li pot aportar, i és vital que el disseny mostri apropiadament els valors que la seva empresa vol comunicar a través d’aquests elements.

Ja sigui que es tracti d’un disseny cridaner, original o simplement diferent a la “norma”, farà que la seva marca destaqui i servirà com una forma addicional de fer que el seu producte o servei sigui fàcilment recordat.

Com la Papereria corporativa jugarà un paper valuós al desenvolupament de la seva marca

Posem un exemple: si vostè és una organització benèfica, quina aparença transmet la seva targeta de visita? Mostra els valors de la seva marca? Comunica la seva missió? Està impresa en paper reciclat i sense vernís de recobriment?

Siguem honestos, la seva targeta de presentació ha de reflectir d’alguna manera el seu negoci i la seva marca. Pot semblar molt per a una targeta petita i rectangular, però tot és possible quan es fa correctament.

A més, la targeta de visita és un element molt important en la identitat corporativa del seu negoci i representa molt més que la seva informació de contacte. És una gran eina de màrqueting que s’adapta a la cartera del seu client i el disseny s’ha de fer de manera que digui el màxim de la seva marca i els serveis que ofereix.

Creació de Papereria Corporativa

Bé, en aquest punt vostè pot optar per imprimir algunes targetes en Vistaprint per gairebé res. Es veuran bé, encara que amb un aspecte molt senzill. Llavors, això també fa que el seu negoci sembli mediocre?

Si és un professional autònom o una empresa nova, aquest tipus de decisió per les seves peces de papereria corporativa pot semblar una solució econòmica però també tindrà un impacte negatiu en la forma en què es perceben.

El mateix passarà amb el seu paper de carta. És una part essencial de la imatge de l’empresa i de les més populars, ja que serveix de base per a qualsevol tipus de document imprès.

És adequat establir un equilibri de l’estètica i la comunicació per produir un disseny de carta elegant, simple i subtil. Ha de reflectir la seva professionalitat i barrejar-se amb la seva identitat visual, afegint tots els detalls necessaris i evitar el contingut excessiu.

Desenvolupament de Papereria Corporativa

D’altra banda, els sobres són el disseny que envolta els seus missatges i la manera de presentar-los és tan important com el missatge mateix. El missatge i el mitjà que utilitzi per comunicar-se amb el seu client comparteixen una relació simbiòtica.

Exactament el que passa amb el disseny de la seva carpeta. Una presentació correcta pot significar la diferència entre els clients que es comprometen amb el seu material de màrqueting i el conserven directament.

Amb la nostra talentosa ajuda pot captar l’atenció del seu públic objectiu presentant els seus materials en carpetes dissenyades professionalment. A més, també podem recrear o millorar un disseny existent per assegurar-se que es vegi perfecte un cop imprès.

A Artística Studios, encoratgem als nostres clients a que s’allunyin dels dissenys de plantilles gratuïtes o barates i a pensar realment en com el seu material de presentació podria ser diferent.

Els nostres treballs en disseny de Papereria corporativa

Faci un cop d’ull al nostre portfoli creatiu per veure com ajudem a millorar la imatge dels nostres clients amb un disseny professional.

Com desenvolupem el disseny de la seva Papereria corporativa

Allà pels anys 90, quan tot s’imprimia i es tractava de l’estoc, els acabats especials emprats a la papereria es percebien com una cosa amb més importància.

És per això que a nosaltres ens agradaria tornar aquesta importància al seu material de papereria corporativa i dissenyar tots els elements al detall perquè es vegin increïbles.

La papereria corporativa s’utilitza per a tot, des de la impressió de factures fins a cartes i pressupostos. Hi ha moltes formes d’evitar col·locar simplement el logotip i l’adreça en un disseny de capçalera i fer-los servir per transmetre els seus missatges clau. És més, els dissenys de capçaleres no tenen per què ser un disseny estàndard.

Disseny de Targetes de Visita

El paper, els acabats d’impressió i els elements de la marca es poden utilitzar en el material de papereria comercial amb gran efecte i no ha de costar una fortuna.

La tecnologia digital ara fa que la impressió d’elements de papereria de tirades curtes sigui assequible i, en la seva major part, la impressió digital serà suficient per a les seves necessitats diàries.

Disseny de Targetes Comercials

No obstant això, si té un equip de vendes o representants que es reuneixen i saluden clients existents i potencials de manera regular, el seu material d’oficina corporatiu realment mereixerà una mica més d’atenció.

Artística Studios pot ajudar-li amb el disseny de les seves cartes, sobres, targetes i impressió de papereria comercial en general. Potser només sigui una petita part de la seva marca i és possible que ni tan sols la faci servir amb molta freqüència, però quan ho faci, hauran de sorprendre al seu client!

Certificacions dels nostres socis d'impremta:

Vol fer de la seva targeta un tema de conversa?

Contacti amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-li.

Serveis relacionats al Disseny Corporatiu

Diseño de Logotipo Featured

Logotipo

Quizás sea el momento de actualizar el logotipo de su negocio.

Continuar
Manual Corporativo Featured

Manual Corporativo

Mantenga la coherencia de marca en sus comunicaciones.

Continuar
Diseño de Folletos Featured

Folletos

Entre directamente en casa de sus consumidores sin parecer intrusivo.

Continuar
Diseño Carteles Featured

Cartelería publicitaria

El diseño de un cartel publicitario merece una atención especial.

Continuar
Gran Formato Featured

Eventos / Gran formato

Comience a crear materiales promocionales de gran impacto.

Continuar
Scroll to Top
Scroll to Top