Disseny de Manual Corporatiu

Té la sensació que les seves comunicacions no mantenen la coherència de la seva marca?

Per a qualsevol empresa, un manual corporatiu que documenti l’ús correcte del seu logotip i les peces d’identitat és fonamental per a assegurar-se que la marca serà ben rebuda per la seva audiència.

Una guia conté les solucions necessàries: logotip per a ús en suports digitals i impresos, imagotip i cromàtica complementaris, tipografies corporatives i de la pàgina web, estils de fotografia, i gràfics que serveixin de referència als desenvolupadors de futurs materials de màrqueting, a més d’altres factors.

Un manual corporatiu s’utilitzarà per garantir que tant els departaments interns com els col·laboradors externs estiguin en sintonia sobre la coherència i la integritat de la seva marca, la qual cosa augmentarà les possibilitats de fidelització i retenció dels seus clients potencials.

Disseny de Manual Corporatiu

Com una Guia d'estil farà que la seva marca es mantingui en sintonia

Desenvolupament de Manual Corporatiu

La guia d’estil de la marca és un component clau en la identitat corporativa i, en essència, serà la bíblia de la seva marca.

No obstant això, per a moltes empreses, sovint és una ocurrència tardana. Només després que es dissenya el logotip i les principals característiques de la marca, apareixen les primeres necessitats de client sobre com aplicar la nova identitat visual a la pàgina web, les plantilles col·laterals i la senyalització.

I fins i tot tenint un manual corporatiu, sovint no té el tipus de detalls i contingut que ho faran útil durant més d’un breu període. A Artística Studios crearem el seu disseny de manual corporatiu de forma minuciosa i ampliable per estar preparada per al futur.

Els nostres treballs en disseny de Manuals corporatius

Faci un cop d’ull al nostre portfoli creatiu per veure com ajudem a millorar la imatge dels nostres clients amb un disseny professional.

Com desenvolupem el Manual corporatiu de la seva marca

Siguem realistes: desenvolupar la guia d’estil de la marca no és la part sexy o divertida del projecte.

Sovint, es lliura com un document imprès de gran qualitat i altres vegades com un arxiu PDF amb detalls limitats. Entenem que buscar a un document extens per entendre amb precisió com utilitzar el logotip, les fonts i les imatges pot arribar a resultar frustrant.

És en aquest punt on entra la nostra saviesa per crear una guia d’estil útil i intuïtiva per a la seva marca. Fins i tot el terme «guia d’estil» de vegades ens resulta enganyós i per això aprofundim en el seu abast des del principi.

Creació de Manual Corporatiu

Si bé és important incloure detalls sobre l’ús específic dels elements gràfics de la seva marca, com la quantitat d’espai en blanc que es necessita per omplir un logotip o com ha de quedar el logotip segons el color de fons, això ha de ser només una part del que inclou la guia.

A Artística Studios ens assegurem que el seu disseny de manual corporatiu sigui complet i amb instruccions concises, perquè l’objectiu de la guia és establir la coherència en la forma en què es representa la marca independentment de la plataforma, el mitjà o el lloc.

Disseny de Guia d'Estils

El seu manual corporatiu serà utilitzat per una àmplia varietat de persones, des d’empleats fins socis i mitjans de comunicació.

I això no vol dir que hagi de cobrir tots els escenaris aleatoris o infreqüents, però com més detalls tingui previstos, millor parlarà en favor de la seva empresa.

Quan realitzem el seu disseny de manual corporatiu tampoc descuidem les pautes bàsiques de construcció de marca, com quin ha de ser el to i la veu de l’organització en diferents contextos, o com els empleats han de fer servir imatges de marca a les xarxes socials.

A Artística Studios li proporcionem prous detalls perquè qualsevol que llegeixi la seva guia d’estils de principi a fi es senti com un expert en tots els aspectes de la marca.

Necessita crear un disseny de manual corporatiu per unificar la identitat de la seva marca?

Contacti amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-li.

Recomanacions sobre el manteniment de la seva marca

Amb la prevalença d’Internet, les marques estan experimentant una taxa d’evolució més ràpida que mai. Per això caldrà que actualitzi la seva guia d’estils de forma regular.

Això vol dir que és important fer una revisió periòdica de la guia per mantenir-la actualitzada. Ha de facilitar la recerca, l’intercanvi i l’actualització.

Molts manuals corporatius es veuen molt bé en un volum imprès i enquadernat, però aquests són difícils d’utilitzar, difícils de distribuir i realment difícils de mantenir actualitzats.

I si mantenir aquest recurs requereix temps i diners per actualitzar-se, els responsables es mostraran reticents a refrescar la guia fins que l’evolució sigui absolutament necessària.

Les nostres recomanacions:

Serveis relacionats al Disseny Corporatiu

Disseny de Logotip Featured

Logotip

Potser és el moment d’actualitzar el logotip del seu negoci.

Continuar
Papereria Corporativa Featured

Papereria corporativa

Transmeti el valor del seu negoci amb el seu material corporatiu.

Continuar
Disseny de Fulletons Featured

Fulletons

Entri directament a casa dels seus consumidors sense semblar intrusiu.

Continuar
Disseny Cartells Featured

Cartelleria publicitària

El disseny d’un cartell publicitari mereix una atenció especial.

Continuar
Gran Format Featured

Events / Gran format

Comenci a crear materials promocionals de gran impacte.

Continuar
Desplaça cap amunt
Scroll to Top