Disseny de Cartells Publicitaris

Per què el disseny d'un cartell mereix una atenció especial?

Perquè ha seguit vigent durant més de 500 anys per una senzilla raó: funciona!

La cartelleria impresa és una peça imprescindible per a la comercialització i segueix sent una de les maneres més eficients i econòmiques per promoure el seu negoci.

A Artística Studios sabem que un cartell és molt més que un paper imprès: un pòster acuradament elaborat i planificat donarà en el blanc i farà que valgui la pena la inversió.

Hi ha tants estils de pòster com a clients diferents, i des de cartells tipogràfics fins il·lustrats, el nostre equip creatiu avaluarà les millors opcions amb vostè.

Un cartell té només uns pocs segons per captar l’atenció de l’espectador enmig de centenars d’altres imatges i missatges que competeixen en el mateix espai.

Disseny de Cartells

A Artística Studios els hem dissenyat de tota mena, des de petits tiratges digitals A3 fins a grans lones publicitàries, i si estem segurs d’alguna cosa és que una bona creativitat en el disseny atraurà a la seva audiència i transmetrà ràpidament els seus missatges de màrqueting d’una manera que recordaran.

Es tracta de comunicar de manera eficaç i els cartells són una forma poderosa de transmetre una única missiva clau. Ja sigui que estigui buscant cartells publicitaris o informatius, el nostre objectiu serà aconseguir que el seu públic rebi i entengui correctament el missatge.

Com un Cartell publicitari convertirà el seu missatge en una cosa excel·lent

Creació de Cartells

Dissenyar per a una peça de gran format és diferent a dissenyar un petit fulletó o pamflet.

Com tot tendeix a ser més gran, és fonamental que es presti la deguda atenció a les subtileses del disseny, com la composició i la tipografia.

El que sovint es pot veure bé en una pantalla petita es pot veure totalment diferent quan es reprodueix en format A2 o més gran.

A cada disseny de cartell és fonamental partir amb una idea clara del missatge clau perquè puguem suggerir les millors opcions de disseny: les imatges, les il·lustracions i les infografies s’utilitzen sovint en el disseny de cartells.

Aquests gràfics, juntament amb un bon ull per seleccionar una tipografia excel·lent, s’uneixen per crear un cartell que funciona i transmet el seu missatge de manera efectiva.

Els nostres treballs en disseny de Cartells publicitaris

Faci un cop d’ull al nostre portfoli creatiu per veure com ajudem a millorar la imatge dels nostres clients amb un disseny professional.

Com desenvolupem el disseny dels seus Cartells

Els millors dissenys són simples.

És millor no dissenyar massa un cartell ni tractar d’incloure massa informació, independentment de la mida, ja que això pot generar que no transmeti res.

Disseny de Pòsters

Els nostres dissenys inicialment s’elaboraran amb esbossos conceptuals en paper, explorant moltes idees creatives abans de començar a treballar amb qualsevol material gràfic.

El seu aspecte ha de ser corporatiu, de manera que també examinarem el seu material de màrqueting existent per assegurar-nos que el disseny funcioni amb la resta de les seves peces.

A Artística Studios tot el que dissenyem és 100% personalitzat; li demanarem que ens ajudi a comprendre què vol transmetre en els seus cartells i, a partir d’aquest moment, podrem passar a produir algunes idees creatives amb esbossos inicials per explorar la direcció creativa del seu disseny de cartelleria.

Hem creat centenars de cartells i peces de comunicació en gran format, i tenim l’experiència que necessita per assegurar-se que el seu cartell sigui creatiu i eficaç.

Ja sigui que necessiti un joc de tirades curtes de pòsters A3 o una obra d’art de grans dimensions, el nostre equip de disseny està a la seva disposició per organitzar la feina per vostè.

Li agradaria transmetre el seu missatge com si fos una obra d'art?

Contacti amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-li.

Serveis relacionats al Disseny Corporatiu

Diseño de Logotipo Featured

Logotipo

Quizás sea el momento de actualizar el logotipo de su negocio.

Continuar
Manual Corporativo Featured

Manual Corporativo

Mantenga la coherencia de marca en sus comunicaciones.

Continuar
Papelería Corporativa Featured

Papelería corporativa

Transmita correctamente el valor de su negocio con su material corporativo.

Continuar
Diseño de Folletos Featured

Folletos

Entre directamente en casa de sus consumidores sin parecer intrusivo.

Continuar
Gran Formato Featured

Eventos / Gran formato

Comience a crear materiales promocionales de gran impacto.

Continuar
Scroll to Top
Scroll to Top