Disseny de Catàlegs

Necessita un catàleg guanyador per marcar la diferència entre la seva competència?

Al contrari del que pot haver sentit, els catàlegs segueixen sent una forma sòlida d’impulsar les iniciatives comercials d’una empresa.

Avui en dia, el disseny de catàlegs ha evolucionat de tal manera que satisfà perfectament les inspiracions del màrqueting i el disseny del segle XXI, amb resultats únics i visualment impressionants que mereixen ser tractats com a art.

Pensi en això: el catàleg i el fulletó informatiu segueixen sent dues de les peces de màrqueting més populars que els clients reben a casa seva i oficines.

Disseny de Catàlegs

La gent es presta a llegir detingudament un catàleg amb un disseny brillantment realitzat de la mateixa manera que fulleja una revista ben escrita.

Igualment, els consumidors de tot el món els prenen quan surten de les botigues atrets per les fotografies dels seus productes favorits.

El catàleg i el fulletó són sovint el primer que veu un client a l’obrir un paquet, o el que ens convida a comprar fins i tot en el punt de venda final.

Per això segueix sent una de les eines més poderoses del seu kit de màrqueting per mostrar els seus productes i serveis, i difondre la seva marca.

Com un Catàleg aconseguirà convertir-se en la seva millor font de vendes

El seu catàleg és la representació directa de la seva empresa en mans de client i, per aquest motiu, ha d’estar a l’altura de les circumstàncies.

Creació de Catàlegs

Per aconseguir-ho, un disseny de catàleg exitós requereix un ampli coneixement dels principis de diagramació, disseny de pàgines oposades, tècniques d’impressió i el talent artístic per obtenir una presentació visual memorable.

Si alguna vegada ha existit un aspecte de màrqueting que no s’ha de deixar de costat, aquest és el catàleg. Un disseny cridaner, una composició nítida, imatges convincents i atractives i una organització impecable són les pedres angulars d’un disseny de catàleg excepcional.

El disseny de catàleg ben desenvolupat troba amb freqüència un lloc en la taula de cafè d’una casa o oficina. Hi pot estar durant setmanes, de vegades mesos després de la venda inicial.

En altres paraules, el disseny d’un catàleg brillantment elaborat pot convertir al seu client en una de les seves millors eines publicitàries.

Pensi-ho d’aquesta manera: el seu catàleg és com el seu millor venedor. És millor vestir-se per a l’èxit i representar amb precisió l’alt nivell de qualitat dels seus productes o serveis.

Els nostres treballs en disseny de Catàlegs

Faci un cop d’ull al nostre portfoli creatiu per veure com ajudem a millorar la imatge dels nostres clients amb un disseny professional.

Com desenvolupem el disseny del seu Catàleg

Un disseny avorrit i sense direcció es convertirà en un assassí de vendes.

Els catàlegs que s’ofereixen de vegades poden no ser rellevants per a la vida del consumidor i acaben als contenidors de reciclatge. Després de tot, els consumidors generalment no són conscients dels senyals que els impulsen a llançar un catàleg o conservar-lo.

Però hi ha dos elements clau particulars que pràcticament tots els consumidors poden explicar en termes simples sobre per què un disseny de catàleg pot o no atreure una compra: les fotografies i els colors. En altres paraules, el disseny.

Quan aquests components essencials del disseny de catàlegs són avorrits o no tenen direcció, no importa com d’alta sigui la qualitat del seu producte o servei. La imaginació del client no s’estimula.

Els consumidors no s’imaginen el seu producte a casa seva ni visualitzen com millorarà les seves vides, és per això que el nostre objectiu és dissenyar un catàleg únic i eficaç, amb informació accessible per al seu client i que faciliti la venda.

Des del disseny de la capçalera fins a la diagramació de les pàgines mestres, creem dissenys elegants amb una estratègia per augmentar la demanda, establir relacions amb els clients i ajudar a convertir usuaris en compradors recurrents.

Cada detall és important. El disseny del catàleg ha de ser tan únic i especialitzat com els productes que representa i, per aquest motiu, a Artística Studios hem desenvolupat un mètode sòlid i experimentat per crear dissenys funcionals.

Des de la direcció d’art, fotografia de productes, producció o l’optimització a les especificacions exactes dels seus arxius d’impressió, crearem una peça de qualitat que li enorgullirà posar en mans dels seus clients.

Desenvolupament de Catàlegs

Necessita fidelitzar els seus clients i dinamitzar les vendes?

Contacti amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-li.

Serveis relacionats al Disseny Editorial

Manual Corporativo Featured

Manual Corporativo

Mantenga la coherencia de marca en sus comunicaciones.

Continuar
Profiles Featured

Profiles de empresa

Fortalezca la imagen que transmite su empresa entre sus clientes.

Continuar
Diseño de Folletos Featured

Folletos

Entre directamente en casa de sus consumidores sin parecer intrusivo.

Continuar
Scroll to Top
Scroll to Top